January 04, 2007
新聞稿

Acronis SAS Opent Kantoren in Brussel en Amsterdam

Lokale aanwezigheid ondersteunt zoektocht naar commerciële partners voor ontwikkeling binnen Benelux

January 4, 2007, Singapore — Acronis (www.acronis.com/zh-tw/), technisch marktleider in storage-managementsoftware, opent na Parijs en Londen nu ook een kantoor in Brussel en Amsterdam. De lokale vertegenwoordiging in de Benelux is het gevolg van de groeiende vraag naar Acronis-oplossingen voor back-up, herstel en schijfpartitionering. Op deze manier wil Acronis zijn vele commerciële partners in elke fase van hun ontwikkeling de noodzakelijke technische ondersteuning kunnen bieden. Dat is de belangrijkste reden voor de opening van nieuwe vestigingen.

"Acronis wil zijn ondersteunende capaciteit verbeteren. Zo kunnen we nog beter reageren en flexibeler worden bij de begeleiding van lokale partners én grote internationale klantgroepen in Europa", zegt Laurent Dedenis, commercieel directeur Acronis SAS. "Acronis wil dichter bij zijn lokale distributienetwerken gevestigd zijn. Op deze manier kan het bedrijf klanten uitstekend ondersteunen en zijn partners beter begeleiden en opleiden in het complete productgamma van Acronis True Image voor ondernemingen. Ook is het voor Acronis van groot belang om zijn Europese marketingstrategie lokaal toe te passen. Klanten kunnen hierdoor profiteren van activiteiten die zijn aangepast aan hun specifieke markt. Daarom geven we onze producten, ondersteuning, internetsites en alle andere marketingdocumenten een lokale verankering. Dit resulteert in een grote klanttevredenheid. En dat heeft Acronis hoog in het vaandel staan."

"Acronis wil in de Benelux meer investeren in zijn bestaande partners. Daarnaast gaat Acronis de komende twaalf maanden op zoek naar extra distributeurs, resellers, consultants en systeemintegratoren om haar marktpositie verder te versterken", zegt Luc Borghoms, Channel Manager bij Acronis.

Alle Acronis-oplossingen zijn geschikt voor zeer kleine, kleine, middelgrote en grote organisaties. Tot deze oplossingen behoort het toonaangevende productaanbod voor back-up en restore, en herstel na systeemuitval: Acronis True Image. Deze oplossing omvat:

  • Acronis True Image 9.1 Workstation: professionele oplossing voor online back-up en herstel van pc's. De gebruiker kan een exacte image maken van een harde schijf, en gegevens back-uppen naar verschillende media, netwerk drives of een FTP-server. Het is ook mogelijk de originele data te herstellen op andere hardware dan de originele (Universal Restore).
  • Acronis True Image 9.1 Server voor Windows: complete oplossing voor het lokale beheer van online back-ups, de creatie van exacte schijf-images, en het 'hot' herstel van Windows-servers.
  • Acronis True Image 9.1 Server voor Linux : complete en unieke oplossing voor het lokale beheer van online back-ups, de creatie van exacte schijf-images, en het 'hot' herstel van Windows-servers.
  • Acronis True Image 9.1 Enterprise Server: online oplossing voor het centraal beheren van back-up en herstel op afstand, de creatie van exacte schijf-images en bare-metal restore van Windows-servers. Dit programma omvat verschillende onderdelen die een grote flexibiliteit verschaffen aan informatica-afdelingen: de beheerconsole, de Backup Server en de Group Server.
  • Acronis Universal Restore: optionele functie voor het systeemherstel op hardware die totaal verschilt van de originele hardware. Het is beschikbaar voor Acronis True Image Workstation, Enterprise Server, en Server.

Acronis vult het Enterprise-productportfolio aan met oplossingen voor schijfpartitionering, beveiliging en bescherming van persoonlijke gegevens, zoals:

  • Acronis Snap Deploy 2.0: complete oplossing voor de systeemdeployment, gebaseerd op de technologie van disk imaging.
  • Acronis Disk Director Server 10.0: krachtige tool voor het beheer van schijven en partities die de mogelijkheid biedt om de serverprestaties te maximaliseren.
  • Acronis Privacy Expert Corporate 9.0: complete antispyware-oplossing voor pc's en laptops die zijn aangesloten op het bedrijfsnetwerk.


关于安克诺斯 (Acronis):
Acronis融合資料保護和資訊安全 ,提供整合的自動化資安防護,可解決現代數位世界所面臨的安全、易用性、隱私、真實性和安全性 (SAPAS) 挑戰。Acronis 的靈活部署模型符合服務供應商與 IT 專業人員的需求,藉由創新的新世代防毒、備份 、災難復原以及 AI 提供的端點防護管理解決方案,為資料、應用程式和系統提供優質的網路防護。依靠先進的機器智慧和區塊鏈型資料驗證技術提供支援的進階防惡意軟體,Acronis 可在任何環境 (從雲端、混合到地端部署) 提供防護,且經濟實惠。

Acronis 是一家瑞士公司,創立於新加坡。Acronis 擁有二十年的創新經驗,在 45 個據點擁有超過 1,800+ 名員工。Acronis Cyber Protect 解決方案的服務範圍遍及全球超過 150 個國家/地區,支援 26 種語言,由 20,000+ 個服務供應商使用,以保護超過 750,000 家企業。
新聞聯絡人:
Katya Turtseva
通訊部副總裁