Back-ups met alleen toevoegen naar een netwerkmap

In de modus Alleen toevoegen voegt de agent alleen gegevens toe aan het back-uparchief en worden de gegevens die er al in staan nooit overschreven of verwijderd. Deze modus verkleint de kans dat een hardwarefout in de netwerkopslag een bestaande back-up beschadigt.

De agent gebruikt de modus Alleen toevoegen wanneer aan beide volgende voorwaarden wordt voldaan:

  • De doellocatie van back-up of de replicatielocatie is een netwerkmap.

  • Het beschermingsplan gebruikt het back-upschema Aangepast of Wekelijks volledig, Dagelijks incrementeel.

Wanneer u een netwerkmap selecteert in Waar back-up maken, schakelt het beschermingsplan over op het schema Aangepast, met een volledige back-up op vrijdag en incrementele back-ups van maandag tot en met donderdag. U kunt deze planning wijzigen of een ander back-upschema selecteren.

De modus Alleen toevoegen is alleen van toepassing op nieuwe back-uparchieven. Een archief dat al bestaat, blijft de modus gebruiken waarin het is gemaakt.

In de modus Alleen toevoegen verwijdert de agent geen afzonderlijke back-ups. Wanneer een back-up volgens de retentieregels verloopt, markeert de agent die back-up voor verwijdering. De agent verwijdert een back-upreeks pas nadat alle back-ups in de reeks zijn gemarkeerd. Een back-upreeks bestaat uit een volledige back-up en de incrementele back-ups daarvan, of uit een differentiële back-up en de incrementele back-ups daarvan.

Hierdoor maakt de agent de opslagruimte later vrij dan bij de andere back-upschema's. De agent repliceert de back-ups die voor verwijdering zijn gemarkeerd niet.