Beheer van de Cyber Frame virtuele toepassing

De virtuele toepassing wordt automatisch geïmplementeerd door Cyber Protect Cloud voor elk klantaccount die Cyber Frame heeft ingeschakeld. Het biedt agentloze back-up voor alle virtuele machines in het project. U kunt de virtuele toepassing niet verwijderen, maar u kunt de volgende beheeracties uitvoeren.

Het beheer van de virtuele toepassing

Details van de toepassing bekijken

  1. [Voor partnerbeheerders] Selecteer in de Cyber Protect console een klant in de tenantselector.
  2. Ga in de Cyber Protect console naar Instellingen > Agents.
  3. Klik op de naam van de virtuele toepassing om het detailvenster te openen.
  4. In het detailvenster kunt u de configuratie van de toepassing bekijken, inclusief:

    • Agentversie
    • Registratiegebruiker
    • Verbindingsstatus

De agent bijwerken

  1. [Voor partnerbeheerders] Selecteer in de Cyber Protect console een klant in de tenantselector.
  2. Ga in de Cyber Protect console naar Instellingen > Agents.
  3. Klik op de naam van de virtuele toepassing om het detailvenster te openen.
  4. Klik op Agent bijwerken.

Registratiegebruiker wijzigen

De virtuele toepassing is geregistreerd onder een automatisch gegenereerd gebruikersaccount. Als u wilt dat de toepassing toegang heeft tot back-uparchiefen die door een andere gebruiker zijn gemaakt – bijvoorbeeld wanneer de toepassing een migratie uitvoert via het Converteren naar VM plan – kunt u de registratiegebruiker wijzigen.

  1. [Voor partnerbeheerders] Selecteer in de Cyber Protect console een klant in de tenantselector.
  2. Ga in de Cyber Protect console naar Instellingen > Agents.
  3. Klik op de naam van de virtuele toepassing om het detailvenster te openen.
  4. Klik in het gedeelte Gebruiker op Bewerken.
  5. Selecteer het gebruikersaccount waarmee u de toepassing wilt registreren.

    Nadat u de registratiegebruiker hebt gewijzigd, heeft de toepassing alleen toegang tot back-uparchiefen die eigendom zijn van de nieuwe gebruiker. Zorg ervoor dat de geselecteerde gebruiker toegang heeft tot alle vereiste archieven voordat u de registratie wijzigt.

  6. Klik op Gereed.