13 May 2015
Press release

Acronis Backup Service – back-up elke gegevensbron en herstel naar iedere locatie en elk systeem

Nieuwe cloudservice beschermt bedrijfsgegevens en biedt resellers een eenvoudige, allesomvattende en veilige oplossing voor het aanbieden van clouddiensten.

SCHAFFHAUSEN, Switzerland, 13 mei 2015 - Acronis, een wereldwijd vooraanstaande onderneming voor innovatieve oplossingen voor gegevensbescherming, lanceert vandaag Acronis® Backup Service, een service voor lokale en cloud back-up met bare-metal-recovery op een locatie of systeem naar keuze in het geval van een ramp.

Acronis Backup Service is een eenvoudig te beheren totaalservice voor complexe gegevensbescherming. Met deze back-up- en hersteloplossing kan er van gegevens op alle locaties eenvoudig een complete kopie worden gemaakt die vervolgens kan worden teruggezet op een systeem of locatie naar keuze. De service is gebaseerd op de Acronis AnyData Engine en omvat krachtige oplossingen waarmee ondernemingen gegevens in virtuele, fysieke, cloudgebaseerde en mobiele omgevingen kunnen verzamelen, opslaan, herstellen, bewerken en gebruiken. En dat alles vanaf één centrale, cloud managementconsole. Acronis Backup Service maakt back-ups van fysieke of virtuele servers en workstations. Deze back-ups kunnen lokaal of in de datacenters van Acronis worden opgeslagen. Ook kunnen met Acronis Backup Service losse bestanden of complete harde schijven en systemen snel en eenvoudig worden hersteld. De webinterface is eenvoudig te bedienen en vermindert bovendien de werkbelasting van uw IT-afdeling, waardoor uw onderneming zich volledig op de core business kan concentreren.

Belangrijke redenen voor gebruikers om voor Acronis te kiezen:

  • alles-in-één back-up, zowel lokaal als in de cloud voor een optimale dubbele bescherming
  • flexibele herstelmogelijkheden dankzij de combinatie van bestand- en imageback-up en systeemrecovery
  • granular file backup en herstel van bedrijfskritische gegevens
  • eenvoudige image back-up van schijven voor een complete beveiliging
  • back-up van fysieke en virtuele omgevingen voor volledige bescherming
  • any-to-any-migratie - P2V, V2V, V2P, P2P voor flexibel herstel op een willekeurig systeem
  • bare-metal-recovery voor herstel op andere hardware, zelfs op VM's
  • webgebaseerd cloudmanagement voor volledige schaalbaarheid
  • in de praktijk bewezen bare-metal-recovery voor herstel op dezelfde of andere hardware

"We hebben Acronis Backup Service speciaal ontwikkeld om partners en klanten te ondersteunen die geen eigen datacenter hebben, maar die toch een enterprise-oplossing voor gegevensbescherming nodig hebben", zegt Chris Hilderbrand, Vice President, Global Channel Sales bij Acronis. "Acronis Backup Service is optimaal voor distributeurs en resellers, omdat zij hiermee diensten voor back-up in de cloud en recovery kunnen aanbieden voor alle gangbare platforms zonder voorafgaande kosten en zonder dat ze hun bedrijfs- en verkoopprocessen moeten aanpassen."

Met Acronis Backup Service kunnen partners van Acronis:

  • snel inspelen op de behoeften van klanten op het gebied van gegevensbescherming
  • hun huidige dienstenaanbod uitbreiden met oplossing voor back-up in de cloud en recovery
  • nieuwe omzetkansen creëren zonder opstartkosten
  • churn verminderen met een dienst voor lokale back-ups en back-ups in de cloud én bare-metal-recovery

Acronis Backup Service heeft tot doel de productiviteit te verbeteren en kan centraal op afstand worden beheerd. De service wordt als voordelig abonnement aangeboden, waardoor er vooraf niet hoeft te worden geïnvesteerd in infrastructuur. Om een optimale regionale opslag van gegevens te kunnen bieden, beschikt Acronis over regionale datacenters met datacenterarchitectuur van de vierde generatie in de VS, Frankrijk, Duitsland, Rusland, Singapore en Japan. En elk kwartaal komen er nieuwe locaties bij.

Meer informatie over Acronis Backup Service vindt u op https://www.acronis.com/en-eu/cloud/backup-service/.

Over Acronis

Acronis is de standaard voor een nieuwe generatie data bescherming met backup, disaster recovery en beveiligde toegangsoplossingen. Dankzij de krachtige AnyData Engine en zich onderscheidend met haar image technologie, levert Acronis eenvoudig, compleet en veilig bestandsbeheer voor alle soorten documenten, applicaties en operating systemen in alle soorten omgevingen - virtueel, fysiek, cloud en mobiel.

Opgericht in 2003, beveiligt Acronis de data van meer dan 5 miljoen consumenten en 300.000 ondernemingen in meer dan 130 landen. Met meer dan 100 patenten, zijn de producten van Acronis verkozen tot het beste product van het jaar door Network Computing, TechTarget en IT Professional en bestrijkt ze een breed spectrum van eigenschappen zoals migratie, cloning en replicatie.

Voor meer informatie; www.acronis.com

Volg ons ook op Twitter: http://twitter.com/acronis

Acronis en het Acronis logo zijn geregistreerde handelsmerken van Acronis International GmbH in de USA en andere landen.




About Acronis:

Acronis is a global cyber protection company that provides natively integrated cybersecurity, data protection, and endpoint management for managed service providers (MSPs), small and medium businesses (SMBs), and enterprise IT departments. Acronis solutions are highly efficient and designed to identify, prevent, detect, respond, remediate, and recover from modern cyberthreats with minimal downtime, ensuring data integrity and business continuity. Acronis offers the most comprehensive security solution on the market for MSPs with its unique ability to meet the needs of diverse and distributed IT environments.

A Swiss company founded in Singapore in 2003, Acronis has 15 offices worldwide and employees in 50+ countries. Acronis Cyber Protect is available in 26 languages in 150 countries and is used by over 20,000 service providers to protect over 750,000 businesses. Learn more at www.acronis.com.
Press contacts:
Katya Turtseva
VP of Communications