03 November 2015
Press release

Acronis Gelişen Pazarlar Bölgesine Yeni Başkan Yardımcısı Atandı

Steve Goh Türkiye'nin de aralarında bulunduğu Gelişen Pazarlar ve Asya/Pasifik Bölgelerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Olarak Görev Yapacak

SCHAFFHAUSEN, Switzerland, 3 Kasım 2015 - Yeni kuşak veri koruma pazarının dünya lideri Acronis® Asya/Pasific ve Türkiye'nin de aralarında bulunduğu Gelişen Pazarlar Bölgelerinden sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür olarak Steve Goh'un atadığını duyurdu. Goh Acronis stratejisinin yaygınlaştırılması ve uygulanması, satış yönetimi, kanal ve iş ortaklıkları yapılarından sorumlu olacak, Acronis'in bu pazarlarda daha etkin biçimde var olabilmesi için çalışacak.

Acronis'te heyecan verici bir yolculuğa çıkmaktan, güçlü bir ekibin parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Steve Goh ekibiyle birlikte Acronis'in pazar liderliğini daha da güçlendirmek üzere çalışacaklarını ifade etti.

BT dünyasındaki 25 yılı aşkın deneyimini Acronis'e taşıyan Steve Goh satış ve pazarlama alanında üst düzey yönetim görevleri üstlendi. Çalıştığı kurumlarda kurumsal, orta ve küçük ölçekli işletmeler, kamu, OEM ve perakende gibi farklı iş segmentlerinde önemli büyümeler gerçekleştiren Goh, Çin'de görev yaptığı dönemde iş ortakları eko sisteminin güçlendirilmesi ve iş ortaklarının tüm bölgede büyümelerinde rol oynadı. Bir dönem Microsoft Çin Üniversitesi'nin dekanlığını da üstlenen Steve Goh Çin'de nitelikli BT personeli sayısının arttırılmasına yönelik çalışmalar yaptı, şirketinin başarısıyla büyüyen Çin ekonomisine katkı sağladı.

Son on üç yıldır Microsoft Asya bölgesinde yeni programlar geliştirip uygulayarak satış hedeflerinin üzerinde başarılar elde eden Goh, iş ortakları yönetimindeki uygulamalarıyla eko sistemi büyütürken, iş ortaklarının memnuniyetini de en üst düzeye çıkardı.

Acronis Kurucusu ve CEO'su Serg Bell üstün nitelikli ekiplerle birlikte çalışmaya olan kararlılıklarına değinerek, bu bağlamda Goh'un atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Goh'un fırsatların belirlenmesi, iş hedeflerine yönelik stratejik adımların atılmasındaki geçmiş deneyimlerinin Acronis'in gelecek yıllardaki başarılarına önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Steve Goh Jan Jaap Jager'in yerine atanırken, Jager ise Acronis içinde başka bir görev üstlenecek.

Acronis Hakkında

Veri yedekleme, felaketten kurtarma ve güvenli erişim çözümleriyle Acronis Yeni Kuşak Veri Koruması alanında standartları belirliyor. Acronis AnyData Engine ile güçlendirilen ürünleri ve imaj teknolojisiyle pazarda farklılaşan Acronis sanal, fiziksel, bulut ya da mobil ortamlardaki bütün dosyalar, uygulamalar ve işletim sistemleri için kolay kullanımlı, kapsamlı ve güvenli yedekleme olanağı sunuyor.

2003 yılında kurulan Acronis, 5 milyon son kullanıcının ve 145 ülkedeki 500,000 i aşkın kurumun verilerini korumaktadır. 50 den fazla patente sahip olan Acronis'in ürünleri yılın en iyisi olarak seçilmiş olup, taşıma, klonlama ve replikasyon özelliklerine sahiptir.

Daha fazla bilgi için www.acronis.com.adresini ziyaret edebilirsiniz.




About Acronis:

Acronis is a global cyber protection company that provides natively integrated cybersecurity, data protection, and endpoint management for managed service providers (MSPs), small and medium businesses (SMBs), and enterprise IT departments. Acronis solutions are highly efficient and designed to identify, prevent, detect, respond, remediate, and recover from modern cyberthreats with minimal downtime, ensuring data integrity and business continuity. Acronis offers the most comprehensive security solution on the market for MSPs with its unique ability to meet the needs of diverse and distributed IT environments.

A Swiss company founded in Singapore in 2003, Acronis has 15 offices worldwide and employees in 50+ countries. Acronis Cyber Protect is available in 26 languages in 150 countries and is used by over 20,000 service providers to protect over 750,000 businesses. Learn more at www.acronis.com.
Press contacts:
Katya Turtseva
VP of Communications