13 January 2015
Press release

Acronis creëert cloud-momentum en breidt aantal datacentrumlocaties uit

De Acronis back-updienst versterkt het cloud-dienstenportfolio en lost de gegevensbeveiligingsproblemen van gebruikers op

SCHAFFHAUSEN, Switzerland, 13 januari 2014 - Acronis®, de wereldwijd toonaangevende leider op het gebied van de nieuwe generatie gegevensbeveiliging, kondigde vandaag aan dat versie 3 van de Acronis back-updienst beschikbaar is. De Acronis back-updienst biedt hoogwaardige gegevensbeveiliging die zonder grote voorafgaande investeringen nieuwe inkomstenstromen genereert voor partners.

Aangedreven door de Acronis AnyData Engine, biedt de Acronis back-updienst een ongeëvenaarde flexibele inzetbaarheid, inclusief een kant-en-klare oplossing voor dienstverleners die gehost worden in Acronis datacentra. Een hybride aanbieding met een door Acronis gehoste beheerconsole, die de lokale opslagruimte van de dienstverleners optimaliseert en een volledig door de dienstverlener gehoste en beheerde inzet.

Dienstverleners als ITKontoret en belangrijke distributeurs gebruiken de Acronis back-updienst om hun dienstenportfolio uit te breiden met back-up- en herstelmogelijkheden zodat ze nieuwe inkomstenstromen kunnen genereren zonder grote voorafgaande investeringen. De dienst is eenvoudig in het gebruik, biedt een betalen-voor-gebruikmodel en de volledige beveiliging die klanten eisen, inclusief ondersteuning voor werkstations, Windows, Linux, en fysieke en virtuele servers. Hiermee wordt de groeiende trend onderstreept van distributeurs die hun bedrijf opbouwen door cloud-diensten aan te bieden, dergelijke marktpartijen bieden nu de Acronis back-updienst via hun cloud-dienstenafdeling.

"Dankzij de Acronis back-updienst kunnen wij effectief de gegevens van onze klanten beveiligen met een op maat gemaakte, uitgebreide, betrouwbare en kosteneffectieve dienst voor onze partners en klanten", zegt Andreas Wiren, CTO bij ITKontoret. "We kunnen ze één stabiele en gestandaardiseerde hybride oplossing bieden, waarbij de gegevens van de klant in ons datacentrum blijven terwijl Acronis het platform beheert. Dit bespaart probleemoplossing en mankracht en maakt het leven voor onze klanten en ons veel eenvoudiger."

De Acronis back-updienst is een oplossing die bestaat uit meerdere lagen en huurders en biedt lokale en hybride opslag van geback-upte gegevens, lokale back-up bij de klant en lokaal herstel plus herstel vanuit de cloud. De dienst biedt geavanceerde beveiliging, inclusief SSL-versleuteling van beheerkanalen en AES256-gegevensversleuteling tijdens transport en in rust. Acronis biedt sinds 2010 betrouwbare cloud-back-up en opende recentelijk datacentra in Duitsland en Japan als aanvulling op bestaande centra in de Verenigde Staten, Frankrijk, Rusland en Singapore om de internationale groei van cloud-bedrijven te ondersteunen.

"Kansen in overvloed voor dienstverleners, inclusief back-up, beveiligde bestandstoegang en -deling en oplossingen voor herstel na catastrofes", zegt Serg Bell, CEO en mede-oprichter van Acronis. "De Acronis back-updienst maakt het voor ze om mogelijk geavanceerde gegevensbeveiliging aan hun klanten aan te bieden met een eenvoudig te beheren en te controleren dienst die grote marges heeft en die beveiliging en schaalbaarheid biedt."

Meer weten over de Acronis back-updienst? Ga naar https://www.acronis.com/en-gb/provider/backup-as-a-service/

Acronis en het Acronis logo zijn geregistreerde handelsmerken van Acronis International GmbH in de de USA en andere landen.

Media contact

Julia Zeisberger

PR Manager EMEA

julia.zeisberger@acronis.com

Tel.: +49 89-6137284-258





About Acronis:

Acronis is a global cyber protection company that provides natively integrated cybersecurity, data protection, and endpoint management for managed service providers (MSPs), small and medium businesses (SMBs), and enterprise IT departments. Acronis solutions are highly efficient and designed to identify, prevent, detect, respond, remediate, and recover from modern cyberthreats with minimal downtime, ensuring data integrity and business continuity. Acronis offers the most comprehensive security solution on the market for MSPs with its unique ability to meet the needs of diverse and distributed IT environments.

A Swiss company founded in Singapore in 2003, Acronis has 15 offices worldwide and employees in 50+ countries. Acronis Cyber Protect is available in 26 languages in 150 countries and is used by over 20,000 service providers to protect over 750,000 businesses. Learn more at www.acronis.com.
Press contacts:
Katya Turtseva
VP of Communications