01 July 2015
Press release

Acronis onthult nieuw wereldwijd partnerprogramma in Nederland

Nieuw programma ontworpen om winstgevendheid partner te verhogen

SCHAFFHAUSEN, Switzerland, 1 juli 2015-Acronis®, een wereldleider in de nieuwe generatie gegevensbeveiliging, kondigde een nieuw partnerprogramma aan. Dit programma is ontworpen om partners te ondersteunen bij het verzilveren van nieuwe omzetmogelijkheden en tegelijkertijd een betere ervaring te bieden aan hun eindgebruikers. Dit partnerprogramma wordt wereldwijd in fases uitgerold: Noord-Amerika en het VK zijn al begonnen in maart van dit jaar, vandaag rollen alle andere Europese landen het nieuwe partnerprogramma uit.

Het nieuwe Acronis-partnerprogramma versterkt onze betrokkenheid bij en ondersteuning van onze partners met de introductie van een nieuwe stimulansstructuur, die het genereren van vraag en hoogwaardige verkoop beloont. Het biedt ook toegang tot ongekend veel bronnen om partners te helpen hun vaardigheden te versterken, zich op de juiste klanten te richten, het aantrekkelijkste aanbod te doen en hun bedrijf te onderscheiden van andere bedrijven voor maximale klantenbinding en winstgevendheid.

Met het programma kunnen Acronis-partners de volledige suite van New Generation Data Protection Solutions verkopen om in de behoeften van hun klanten te voorzien. Aangedreven door de Acronis AnyData Engine kan dit pakket van krachtige oplossingen organisaties helpen gegevens te ontvangen, op te slaan, te herstellen, te beheren en te kunnen benaderen in virtuele, fysieke, cloud- en mobiele omgevingen - met gebruik van één gecentraliseerde beheerconsole.

Het nieuw ontworpen Acronis Partner Program is een programma met meerdere lagen en is gebaseerd op bevordering. Het programma kent drie (3) deelnameniveaus (Acronis Authorized Partner, Acronis Gold Partner, Acronis Platinum Partner) om de verkoopprestaties, certificatiebereidheid en marketingsamenwerking van partners in te delen en te belonen. Elk niveau heeft een specifiek aantal eisen, voordelen en bronnen ter beschikking om partners te helpen hun bedrijfsgroei en winstgevendheid te vergroten.

Voordelen als partner van Acronis:

  • Grote groeikans: een eenvoudige migratie van kantoorverkoop naar cloud-verkoop met Acronis-oplossingen die de hybride omgevingen van de praktijk ondersteunen.
  • Verbeterde winstgevendheid: de meest lucratieve financiële stimulansen om bedrijfsgroei en winstgevendheid te stimuleren.
  • Een sterk partnerprogramma en infrastructuurmogelijkheden: de verkoop-, marketing- en technische mogelijkheden om het beter te doen dan uw concurrenten.
  • Bewezen en erkende technologie: een vooraanstaand leverancier van back-up-, calamiteitenherstel- en beveiligde mobiele toegangsoplossingen die de TCO (totale bedrijfskosten) verlagen.

"We hebben ons programma van de grond af opnieuw opgebouwd, aan de hand van terugkoppeling van onze partners. Onze partners willen beloond worden voor gedeelde bereidheid om vraag te creëren, verkopen af te sluiten en te plannen voor toekomstige bedrijfsgroei. En dit is nog maar het begin. We werken nu samen met de belangrijkste dienstverlener in de cloud om de facturering en de levering te vereenvoudigen en partners te helpen bij het kapitaliseren van de marktvraag naar cloud-oplossingen. We introduceren gedurende het jaar ook nieuwe tools zodat partners hun verkoop- en marketingmiddelen eenvoudiger kunnen ontwikkelen om betere relaties met bestaande eindgebruikers te vormen en het werven van nieuwe te versnellen", zei Chris Hilderbrand, Vice President, Global Channel Sales, Acronis.

Een aantal componenten van het nieuwe Acronis Partnerprogramma zijn:

  • Belangrijkste partnereisen: bedrijfsplanning, gedeelde omzetverantwoordelijkheid, klantenwerving, training en certificatie.
  • Aantrekkelijke marges: U kunt op alle producten aantrekkelijke marges verdienen. U kunt uw marges ook vergroten door Growth-producten te verkopen en Acronis-oplossingen te introduceren bij gloednieuwe klanten of door een hoger niveau in het programma te bereiken.
  • Acronis Renewal Manager: krijg beter zicht en controle op uw verlengingen met een holistisch 360⁰-perspectief van uw verlengingsbasis, automatische meldingen, prijsopgaveproductie en traceerbaarheid.
  • Marktontwikkelings- (MDF) en samenwerkingsfondsen: versnel de vraagontwikkeling, marktontwikkeling en verkoopbereidheid met beschikbare MDF- en samenwerkingsfondsen.
  • Gratis NFR-software: doe praktijkervaring op dankzij de gratis NFR (not-for-resale) Acronis-software en -diensten, voor intern gebruik en demonstratiedoeleinden.
  • Gratis uitstekende, technische ondersteuning: Partners hebben gratis en onbeperkte ondersteuning per e-mail, chat of in onze onlinekennisbank. Partners van een hoger niveau genieten bovendien 7 dagen per week 24-uursondersteuning via de telefoon.
  • Web-content en sociale media-syndicatie: Stuur het website-verkeer en de betrokkenheid van de koper aan via sociale media met de kant-en-klare web-content en sociale boodschappen van Acronis. Deze zijn ontworpen om u te helpen de vraag naar Acronis-producten te maximaliseren.
  • Training en certificering van wereldklasse: op de Acronis-academie kunt u uw verkoop- en technische vaardigheden van de Acronis-suite opbouwen en versterken, door online lessen of op een van onze lokale sessies.

Voor meer informatie over het Acronis partnerprogramma bezoekt u https://www.acronis.com/en-eu/partners/global-program.html

Voor aanvullende informatie, kunt u terecht op http://www.acronis.eu
Volg Acronis op Twitter: http://twitter.com/acronis




About Acronis:

Acronis is a global cyber protection company that provides natively integrated cybersecurity, data protection, and endpoint management for managed service providers (MSPs), small and medium businesses (SMBs), and enterprise IT departments. Acronis solutions are highly efficient and designed to identify, prevent, detect, respond, remediate, and recover from modern cyberthreats with minimal downtime, ensuring data integrity and business continuity. Acronis offers the most comprehensive security solution on the market for MSPs with its unique ability to meet the needs of diverse and distributed IT environments.

A Swiss company founded in Singapore in 2003, Acronis has 15 offices worldwide and employees in 50+ countries. Acronis Cyber Protect is available in 26 languages in 150 countries and is used by over 20,000 service providers to protect over 750,000 businesses. Learn more at www.acronis.com.
Press contacts:
Katya Turtseva
VP of Communications