10 March 2016
Press release

Acronis Yedekleme Çözümlerinin Yeni Sürümleri, Bugüne Kadarki En İyi Performans ve Güvenilirlik Değerlerine Ulaşarak, Yeni Nesil Hibrit Bulut Çözümlerine Kusursuz Bir Yol Açıyor

Acronis Yedekleme Çözümlerinin Yeni Sürümleri Ticari İşletmeler, Yönetilen Servis Sağlayıcıları, Telekomünikasyon Şirketleri, Barındırıcılar ve Bulut Satış Firmaları için Kolay Kullanımlı, Eksiksiz ve Uygun Maliyetli Veri Koruması Sağlıyor

SCHAFFHAUSEN, Switzerland, 10 Mart 2016 - Hibrid bulut veri koruması alanının global ölçekteki lideri Acronis®, Acronis Backup, Acronis Backup Advanced ve Acronis Backup Cloud çözümlerinin yeni sürümlerini pazara sunduğunu duyurdu. Yeni Acronis yedekleme çözümleri yüksek performans, kalite ve güvenilirliği, satın alma ve versiyon yükseltim sürecini kusursuz ve kolay hale getiren yeni özelliklerle birleştiriyor. Ayrıca gelecekteki Acronis Backup 12 versiyonu için başlangıç ortamı sağlıyor.

Enterprise Strategy Group (ESG) veri yedekleme ve kurtarımının tüm kurumlar, özellikle de orta ölçekli işletmeler açısından en öncelikli BT konusu olarak değerlendiriyor. Veri hacmindeki dev artışların, insan kaynaklı ya da doğal afetlerin, siber tehditlerin veri korumasında şirketleri farklı zorluklarla da karşı karşıya bıraktığının altını çiziyor.

Enterprise Strategy Group Baş Analisti Jason Buffington, işletmelerin iş yüklerindeki büyüme ve çeşitlenme devam ettiğinden veri korumasını basitleştirmenin, maliyetleri düşürmenin ve çevikliği artırmanın yollarını aramaları gerektiğini belirtiyor. Buffington, şirketlerin sahip oldukları verilere ve işlerinin kritiklik düzeyine göre sürekli büyüyen ve korunması gereken platformlarında daha kapsamlı destek sağlayan çözümleri uygulamalarını gerektiğini söylüyor, böylelikle veri korumasına daha geniş perspektifte yaklaşarak geleceğe şimdiden hazırlıklı olabileceklerini ifade ediyor.

Acronis Backup ve Acronis Backup Advanced 11.7 - Yeni Özellikler

Acronis Yedekleme çözümleri kişisel dosyalar, uygulama verileri veya tüm sistem için tek tıklama ile hızlı bir kurtarma sağlıyor (tamamı tek bir yedeklemeden olacak şekilde). Acronis Backup ve Acronis Backup Advanced 11.7, bugüne kadarki en iyi performansı gösteren ürünler olup, mevcut ve yeni müşterilerin versiyon 12'ye kusursuz geçişleri içinde ortam hazırlıyor. Acronis Backup 5 - 50 çalışan ve 1 - 5 arasındaki sunucuyu, Acronis Backup Advanced ise 50 - 1.000 çalışan ve 5 - 100 arasındaki sunucuyu destekliyor.

Acronis Backup ve Acronis Backup Advanced 11.7 Sürümünün Sağladığı Yararlar

  • Yeni Abonelik Lisansı: Kolay ve esnek seçenekler küçük ve orta ölçekli işletmelerin veri merkezlerinin ön yatırımlara gerek kalmaksızın korunmasını sağlar.
  • Daha Güçlü Performans ve Azalan Depolama Maliyetleri: Değişken blok veri tekilleştirme aynı RAM ile 24 kat daha fazla veriyi depolayarak, depolama maliyetlerini azaltır. Ayrıca, müşteriler daha hızlı kurtarma süresi hedeflerine (RTOlar) ulaşırken, tekilleştirilen bellekten %40'a kadar daha hızlı kurtarma sağlandığından sistem kesinti sürelerine ilişkin maliyetlerden tasarruf olanağı verir.
  • Artırılan Depolama Desteği ile Daha Hızlı Yedekleme: Ağ dosya sisteminde (NFS) paylaşılan klasörlerin yedeklenmesine, NFS tabanlı NAS, SMB/CIFS, FTP ve SFTP için gelişkin yedekleme yapılabilmesine imkan sunar.
  • Genişletilmiş İşletim Sistemi Desteği: Microsoft Exchange® 2016, Microsoft Windows® 10, Microsoft Windows Server® 2016 Tech Preview 4, VMware vSphere® 6, Linux® kernel (4.4'e kadar) ve Red Hat Enterprise Linux® 7.x işletim sistemleri için eksiksiz destek sağlar.

Acronis Backup Cloud 5 - Yeni Özellikler

Kullanııcılar, yeni Acronis Backup Cloud 5 ile Acronis Backup 12 deneyiminin bir öngörünümüne de sahip olacaktır. Acronis Backup Cloud özellikle orta ölçekli işletmelerin koruma cihazları yönetimini kolaylaştıran ekonomik, güvenli ve yüksek ölçekli bir hibrid bulut yedekleme hizmetidir. Koruma cihazlarının bulunduğu yerin veya işletmenin yedeklemeyi depolamak istediği yerin - lokalde, bulutta veya her ikisinde- bir önemi yoktur. Acronis Backup Cloud 5 bulut mimarisine dayalı olup, tüm hizmet sağlayıcılarının teknoloji ortamına ve iş modeline uygun olacak şekilde tasarlanmıştır.

Acronis Backup Cloud 5'in Yeni Sürümünün Sağladığı Yararlar:

  • Otomatik hizmet yönetimi araçları: Hizmet sağlayıcılarının kullanımı, kotaları ve yedekleme uyarılarını daha iyi yönetmelerine imkan vererek, onlara zaman kazandırır ve gelirlerini artırmalarına yardımcı olur.
  • Self servis yedekleme izleme: Yedekleme işleminin ilerleyişini izleme, ajan kurulumunun ardından sadece tek bir tıklama ile makinaları koruma gibi özelliklerle son kullanıcıların yedekleme sürecini daha fazla kontrol edebilmesine imkan sağlar.
  • Merkezi gösterge paneli: Son kullanıcıların uyarıları görüntülemelerine ve tek bir yerden ve yönetim konsolundan denetim yapmalarına imkan verir.

Acronis Pazarlama Direktörü John Zanni yeni Acronis Yedekleme çözümlerinin test, performans

ve güvenilirlik konusunda sınırları zorladığını ifade ederek, yeni versiyonun bugüne kadarki en mükemmel yedekleme ürünlerini olduğunu söyledi. "Abonelik fiyatlandırması ile satın alma sürecini basitleştirerek ve yeni çözümlere kusursuz geçiş olanağı sağlayarak her şeyi daha kolaylaştırdık, diğer bir deyişle müşterilerimizin bizden isteklerine cevap verdik" diyen Zanni yeni versiyonla hem iş ortaklarının hem de son kullanıcıların gelecekteki zorluklara karşı hazırlıklı olacaklarını sözlerine ekledi.

Fiziksel, sanal, hibrid ve bulut ortamlarda verileri toplama, depolama, kurtarma ve yönetme gibi bir dizi benzersiz, güvenilir ve güçlü veri koruma teknolojilerinden oluşan Acronis AnyData Engine ile desteklenen Acronis Yedekleme çözümlerinin tamamı, her türlü ortam ve lokasyon

için merkezi bir yönetim konsolu sunar. Bulut depolama, felaket kurtarma ile dosya senkronizasyonu ve paylaşımını içeren Acronis Yedekleme çözümleri, kuruma ait hibrid bulut veri koruma çözümlerinin bir parçasıdır.

Acronis küçük ve orta ölçekli firmalara yönelik çözümlerini, distribütörlerin yanı sıra telekom, barındırma ve bulut satış servisleri sunan firmalardan oluşan servis sağlayıcıları eko-sistemi aracılığıyla ulaştırmaktadır. Son kullanıcılar kurum içi çözümleri de içeren modellerden birisini -servis sağlayıcı ya da Acronis tarafından barındırılan ya da hibrid- kendi yaygınlaştırma modeli olarak seçebilir.

Pazara Sunum

Acronis Backup ve ve Acronis Backup Advanced 11.7 sürümleri pazara sunulmuş bulunuyor. Acronis Cloud Backup 5.0 ise Mart ayı içinde pazardaki yerini alacaktır.




About Acronis:

Acronis is a global cyber protection company that provides natively integrated cybersecurity, data protection, and endpoint management for managed service providers (MSPs), small and medium businesses (SMBs), and enterprise IT departments. Acronis solutions are highly efficient and designed to identify, prevent, detect, respond, remediate, and recover from modern cyberthreats with minimal downtime, ensuring data integrity and business continuity. Acronis offers the most comprehensive security solution on the market for MSPs with its unique ability to meet the needs of diverse and distributed IT environments.

A Swiss company founded in Singapore in 2003, Acronis has 15 offices worldwide and employees in 50+ countries. Acronis Cyber Protect is available in 26 languages in 150 countries and is used by over 20,000 service providers to protect over 750,000 businesses. Learn more at www.acronis.com.
Press contacts:
Katya Turtseva
VP of Communications